Συνειδητοποιούμε τις ανάγκες σας, είμαστε δίπλα σας.

Κατ’ οίκον πρόγραμμα χημειοθεραπείας & αναλγησίας

 Τι πιο σημαντικό από την υγεία μας. Ενδεχομένως, να υπάρξουν και δύσκολες περιπέτειες. Όμως, εφόσον υπάρχει επιστημονικό υπόβαθρο, κατάλληλος εξοπλισμός και ασφαλείς διαδικασίες, η ύπαρξη επιλογών είναι ζωτική.

 Η διαδικασία της χημειοθεραπείας απαιτεί από τον ασθενή πολύωρη παραμονή στο χώρο του νοσοκομείου, προκειμένου να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια και προστασία. Λαμβάνοντας  υπόψη την ευαίσθητη ψυχολογία του ασθενούς και των οικείων του κατά τη συγκεκριμένη διαδικασία, καθώς και τα σχετικά οφέλη μιας κατ’οίκον θεραπείας, η Vitachem σχεδίασε ένα πρόγραμμα ασφαλούς ολοκλήρωσης της χημειοθεραπείας στο σπίτι.

 Η ηλεκτρονική αντλία της Vitachem αποτελεί εγγύηση ασφάλειας σε αυτή την εναλλακτική πρόταση ίασης, προκειμένου ο ασθενής να βιώνει πιο ήρεμες και ποιοτικές στιγμές στο σπίτι. Η διαδικασία ελέγχεται από κατάλληλα εκπαιδευμένους νοσηλευτές & τεχνολόγους – συνεργάτες που αναφέρονται στη Vitachem, ενώ η τεχνική υποστήριξη που παρέχεται στον ασθενή λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση και μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά κάθε περιστατικό.

 Οι υπηρεσίες που παρέχει η Vitachem έχουν διευρυμένο φάσμα. Τα προϊόντα μας απευθύνονται και σε άτομα που χρήζουν διαφόρων θεραπειών μέσω έγχυσης φαρμάκου (θεραπείες σχετικές με χρόνιο μη κακοήθη πόνο, μετεγχειρητικό πόνο, πόνο προερχόμενο από τραύμα, πόνο προερχόμενο από άλλες ιατρικές αιτίες, τοκετό). Οι συνθήκες κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων θεραπειών μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερες, εφόσον υπάρχει η απαραίτητη τεχνογνωσία. Η Vitachem θα είναι δίπλα στους ασθενείς με τις κατάλληλες καινοτόμες λύσεις και στον τομέα της αναλγησίας.

Έχετε ερωτήσεις; Είμαστε εδώ για εσάς