Η Ίαση θέτοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, έχει αναπτύξει ένα πλέγμα συνεργασιών με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή του. Με την συνεργασία ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, είμαστε δίπλα σας με παροχή κατ’οίκον ιατρικής φροντίδας εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή στο ζεστό περιβάλλον του σπιτιού σας, αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις.
«ακτινογραφία κατ’ οίκον»
Η «ακτινογραφία κατ’ οίκον» αποτελεί μία σύγχρονη υψηλού επιπέδου υπηρεσία, μέσω της οποίας παρέχεται η δυνατότητα λήψης ακτινολογικών εικόνων υψηλής ευκρίνειας στον χώρο σας εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα. Η εξέταση πραγματοποιείται από εξειδικευμένο έμπειρο προσωπικό (τεχνολόγοι – ακτινολόγοι) με την χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού ακτινογραφίας υψηλής ανάλυσης και χαμηλής ακτινοβολίας, με νόμιμη άδεια από Ε.Ε.Α.Ε. (Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας). Με τον τρόπο αυτό καθίσταται δυνατή η άμεση αξιολόγηση της κατάστασης υγείας του ασθενούς ενώ τα αποτελέσματα παραδίδονται άμεσα με ενυπόγραφη γνωμάτευση ακτινολόγου.
Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε:
• Υπερήλικες
• Άτομα με ειδικές ανάγκες
• Μετεγχειρητικούς ασθενείς
• Τραυματίες με επώδυνη κίνηση
• Άτομα με σοβαρά κινητικά προβλήματα
• Ασθενείς με δυσκολία πρόσβασης στο δρόμο (έλλειψη ασανσέρ, σκάλες, δύσκολες καιρικές συνθήκες, κ.λπ.) είτε αδυναμία προσέγγισης του οχήματος μετακίνησης, στον χώρο του ασθενή
Με την υπηρεσία «ακτινογραφία κατ’ οίκον» εξασφαλίζεται άριστης ποιότητας ακτινολογική εξέταση παρέχοντας αποτελέσματα συγκρίσιμα με αυτά σύγχρονων ιατρικών διαγνωστικών κέντρων, αποφεύγοντας την πολύωρη αναμονή του ασθενή σε αυτά.
Η εξέταση προσαρμόζεται στις ανάγκες του ασθενή στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού του συμβάλλοντας στην αποτροπή πιθανών ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων ή άλλων επιπλοκών στις οποίες είναι ιδιαίτερα ευπαθείς οι ηλικιωμένοι και οι ανοσοκατεσταλμένοι.
Επίσης, αποτελεί οικονομικότερη λύση συγκριτικά με την μεταφορά και διενέργεια της εξέτασης σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικές κλινικές.

Έχετε ερωτήσεις; Είμαστε εδώ για εσάς