Με την υπηρεσία αυτή παρέχεται καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της στομίας και του περιστομικού δέρματος καθώς και αλλαγή του σάκου σας κατ’ οίκον. Την περιποίηση και αλλαγή του σάκου αναλαμβάνει το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό μας με υπευθυνότητα και συνέπεια.
Η περιποίηση της εκάστοτε στομίας διαφέρει ανάλογα με το είδος (κολοστομίες, ειλεοστομίες και ουρητηροστομίες) και το μέγεθος της. Η διατήρηση του δέρματος γύρω από την στομία σε καλή κατάσταση εξαρτάται από την σωστή περιποίηση. Είναι ζωτικής σημασίας η στομία και το περιστομικό δέρμα να διατηρούνται καθαρά και υγιή για την σωστή εφαρμογή των ασκών, αποτροπή της υπερχείλισης υγρών και αποφυγή μολύνσεων στην περιστομική περιοχή.
Το εξειδικευμένο προσωπικό υγείας θα κάνει επισκόπηση της στομίας σας σε κάθε αλλαγή και θα σας ενημερώνει για την πορεία της στομίας και την παρουσία πιθανών επιπλοκών.
Η υπηρεσία παρέχεται έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού τις ημέρες και ώρες που επιθυμείτε είτε με κλήση στο τηλεφωνικό μας κέντρο είτε με online ραντεβού.

Έχετε ερωτήσεις; Είμαστε εδώ για εσάς